Milyen szempontok alapján készült a mutató?

A számot, ami megmutatja, hogy egy környék mennyire családbarát, a közelben lévő oktatási intézmények, orvosi rendelők, zöld területek és sportolási lehetőségek alapján számoltuk ki. És erről egy videó is készült.

Részletes módszertan letöltése

Rólunk írták

Babakocsival a lépcsőkön – Az FHB Családbarátkörnyék-index a lakók szerint

Alig pár napja startolt az FHB Bank legújabb ingatlanpiaci projektje, máris élénk reakciókat váltott ki a Családbarátkörnyék-index honlapjára látogatók körében a budapesti városrészek jelenlegi mutatója. A tájékoztató összehasonlítás létrehozóinak érdeme, hogy a jelenlegi lakókörnyezetükről nyilatkozók általában egyetértenek a környék értékelésével, ám számtalan hasznos felvetéssel, észrevétellel is segítik az FHB Családbarátkörnyék-index jövőbeli finomítását. Igazi közösségi értékelőoldal szüle...

Villamosok

Több villamosvonalon, köztük a 4-6-os vonalán is augusztus hónapban családbarát dekorral közlekednek a járművek. A kreatív különlegessége, hogy az adott villamosvonalon az összes megállónál feltüntettük annak indexét, ezzel is segítve a családbarát otthon megtalálását. Aki nem szeretne lemaradni a kidekorált villamosokról, az siessen, mert már csak a mai napon láthatóak!

Léna kutya a plakáton

Az egyik szereplőnkhöz ihletet adó Léna egy igazán életvidám border collie kutya, aki pont olyan édes a valóságban, mint a plakáton. A kettőjük találkozásakor készült a kép.    

Hol éltek ti? - Megmondja a Családbarátkörnyék-index

Ismerünk számtalan családbarát éttermet, családbarát szállodát, munkahelyet, sőt receptet is. Beszélhetünk nemzetközi és hazai szinten családbarát jelzővel illetett városokról, ám az FHB Bank legújabb ingatlanpiaci projektjének köszönhetően az is kiderül, miként muzsikálnak Budapest egyes környékei, ha „családbarátságukat” vizsgáljuk. Nagy kihívás megtalálni a megfelelő otthont. Nem mindegy ugyanis, mikor, kikkel, mennyiért és nem mindegy, hova költözünk. Az ideális otthon számos kritériumnak k...
Hirdetés